DS1 pakt weer twee punten

Westsite – ZVBB’21 14-22 (6-10)
Op bezoek bij hekkensluiter Westsite speelde de ploeg van trainer Afton Groener allesbehalve de beste wedstrijd van het seizoen. „Zo slecht spelen en dan toch met twee punten naar huis”, aldus Groener. „We hebben ver onder ons niveau gespeeld. Vooral aanvallend liep het niet. We lieten veel kansen onbenut en maakten ook veel technische fouten.” Halverwege bleef de teller bij ons steken bij tien treffers. „Op zo’n doordeweekse avond is de sfeer toch anders. Iedereen heeft moeten haasten, files onderweg. Dat zal ook zeker een rol hebben gespeeld. Het spel was slordig en het ontbrak aan scherpte, maar de opdracht was om de overwinning te pakken en dat is gelukt. Volgende week hebben we de kans om een betere wedstrijd neer te zetten.” Die eerstvolgende wedstrijd van DS1 is op zaterdag 4 mei, thuis tegen het tweede team van Kwiek. Op zondag 12 mei wordt het seizoen afgesloten met een uitwedstrijd tegen Quintus 2.