Uitslagen week 16

ZVBB’21 – MEOS: 36-26 (Ruststand: 20-12)
Al in de eerste helft wisten we het verschil te maken. We leidden halverwege met acht treffers verschil. Dat had zelfs nog groter kunnen zijn, vertelde Afton Groener, trainer van onze Dames. “Met zo’n voorsprong moet je er voor zorgen dat je niet inkakt na rust, maar toch kwamen we niet goed uit de kleedkamer.” De bezoekers brachten de marge terug naar vier. Met een time-out wist Groener onze Dames weer scherp te krijgen. “Daarna liepen we ook weer uit. Als we ons eigen niveau halen, dan is er niets aan de hand. De overwinning is nooit echt in gevaar geweest. We hadden volledige controle en langs de kant heb ik echt genoten van de ploeg. Er zaten hele mooie aanvallen tussen. Een echte teamprestatie.”

Dames Midweek (Recreanten) boekten een mooie overwinning tegen BWO: 11-20!

Uitslagen alle wedstrijden: