Trainingstijden en wedstrijden

TRAINING

Buitentrainingen zijn op het kunstgrasveld van Sportpark ‘t Brook in Bornerbroek en beachhandbalveld op Sportpark ‘t Vollenbroek in Zenderen.

Welk team waar en wanneer in de zaal traint , vind je op de pagina’s van de teams.

We trainen in vier sportaccommodaties. Zaaltraining is net zolang als de zaalcompetitie duurt. Daarna gaan we buiten verder, op kunstgras en met beachhandbal

In Almelo trainen we op dinsdag van 18:00 tot 21:30 uur in de Windmolenbroek en op donderdag van 18:00 tot 20:00 uur in de IIspa.

In Bornerbroek trainen we op op maandag van 18:00 – 19:00 uur in de Latei.

In Borne trainen we op dinsdag van 18:00-20:30 uur en donderdagavond van 18:00 tot 21:30 uur in ‘t Wooldrik.

WEDSTRIJDEN

De teams zijn ingedeeld in verschillende competities. Actuele wedstrijddata en tijden zijn in te zien in de HandbalNL app of via https://www.handbal.nl/uitslagen-standen/.

Dames 1 en dames 2 spelen alle thuiswedstrijden in ‘t Wooldrik op zaterdagavond. Dames 1 start de warming up om 18:30 uur en speelt de wedstrijd om 19:00 uur. Dames 2 speelt veelal aansluitend om 20:20 uur. Voorafgaand is vaak een wedstrijd van één van de jeugdteams.

De overige teams spelen normaliter de thuiswedstrijden op zondag in de IIspa.

De F-jeugd speelt om de week minitoernooitjes, waarbij de deelnemende verenigingen volgens een vastgesteld schema organisator zijn. Meer info hierover is op te halen bij de coaches van het team.