Trainingstijden en wedstrijden

TRAINING

Nu de zaalcompetitie is afgelopen, gaan we naar buiten: Veldhandbal op Sportpark ‘t Brook in Bornerbroek en beachhandbal op Sportpark ‘t Vollenbroek in Zenderen. Hieronder vind je het trainingsschema:

Welk team waar en wanneer in de zaal traint , vind je op de pagina’s van de teams.

We trainen dit seizoen in vier sportaccommodaties. Zaaltraining is net zolang als de zaalcompetitie duurt. Daarna gaan we buiten verder, op kunstgras en met Beachhandbal!!!

In Almelo trainen we in de Schelfhorst (dinsdag van 18:00 tot 21:30 uur) en IIspa (woensdag van 19-20 uur en donderdag van 18:30 tot 20:30 uur).

In Bornerbroek trainen we op op maandag in de Latei (F- en E-jeugd van 17-19 uur).

In Borne trainen we tenslotte op dinsdagavond van 18:00-20:30 uur en donderdagavond van 18:00 tot 21:30 uur in ‘t Wooldrik.

WEDSTRIJDEN

De teams zijn ingedeeld in verschillende competities. Actuele wedstrijddata en tijden zijn in te zien in de HandbalNL app of via https://www.handbal.nl/uitslagen-standen/.

Dames 1 en dames 2 spelen alle thuiswedstrijden in ‘t Wooldrik op zaterdagavond. Dames 1 start de warming up om 18:30 uur en speelt de wedstrijd om 19:00 uur. Dames 2 speelt veelal aansluitend om 20:20 uur.

De overige teams spelen normaliter de thuiswedstrijden op zondag in de IIspa.

De F-jeugd speelt om de week minitoernooitjes, waarbij de deelnemende verenigingen volgens een vastgesteld schema organisator zijn. Meer info hierover is op te halen bij de coaches van het team.