ZVBB’21 ondersteunt de Koningsspelen

Vandaag heeft ZVBB’21 meegeholpen om de Koningsspelen in Almelo tot een succes te maken. In de breedtesporthal van de IIspa waren drie oefeningen uitgezet. Een estafette met hoge pionnen, ladder en tjoek, waar de kinderen hun balco√∂rdinatie konden oefenen; een doel met gatendoek waarop ze hun schotprecisie konden trainen en het teamspel, waarin samenwerken en bal gooien/vangen centraal stonden.

In de ochtend werden vier groepen 5 van verschillende basisscholen ontvangen. Onder leiding van enthousiaste vrijwilligers van onze vereniging werden ze wegwijs gemaakt in handbal. ‘s Middags werd hetzelfde nog eens gedaan, maar dan met de groepen zes van de basisscholen.

We zijn blij en trots, dat we als vereniging weer een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze leuke en voor kinderen intensieve Koningsspelen!