We zijn weer van start gegaan!

De schoolvakantie duurt nog krap twee weken, maar de handbalcompetitie gaat over anderhalve week alweer van start. Dat wil zeggen, DS1 heeft op 2 september haar eerste thuiswedstrijd! De rest van de teams starten de training in de eerste schoolweek en de competitie begint in oktober.

DS1 heeft vanavond al haar eerste oefenwedstrijd gehad, een opwarmer tegen Broekland. Dit team is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de tweede divisie. De wedstrijd eindigde in 31-10. Zaterdag a.s. is een tweede voorbereidende oefenwedstrijd, thuis tegen Wijhe’92. Dit team was vorig seizoen uit en thuis sterker en is daarmee een goede graadmeter voor de start van dit seizoen.

Binnenkort zullen de coaches contact opnemen met de speelsters van hun teams en zal het wedstrijdschema bekend worden.

We hopen dat we ook dit seizoen veel spelplezier en mooie resultaten mogen behalen. Daarbij zijn vrijwilligers en sponsoren van cruciaal belang voor het goed functioneren van de vereniging. Ben je dit nog niet, meld je dan direct aan bij één van de handbalcommissieleden.