VIP gasten tijdens streekderby

Zaterdagavond waren er speciale gasten bij de wedstrijd van DS1 tegen De Tukkers. In december 2022 was in het Glazen Cafe te Bornerbroek de traditionele veiling, waarbij ook een VIP-arrangement met ZVBB’21 Dames 1 te winnen was. Barry Westen van Westen Daktechniek in Bornerbroek was de hoogste bieder!!! Hij en zijn gezin werden uitgenodigd om de streekderby tegen De Tukkers DS1 bij te wonen. Voor het gezin was een parkeerplaats direct voor de ingang van sporthal ‘t Wooldrik gereserveerd. Bij binnenkomst stonden de bubbels klaar en had het gezin een eigen tribune met de beste plekken. Daarna mochten ze mee naar de kleedkamer om de voorbespreking bij te wonen. Tijdens de wedstrijd werden ze voorzien van een drankje en hapjes en aansluitend aan de wedstrijd waren ze eregasten tijdens een sponsoravond van DS1 in de kantine van ZV. Daar werd ook nog een ingelijst shirts van DS1 aan ze uitgereikt.

Het VIP-arrangement was een unieke ervaring, die ook nog niet eerder bij de vereniging was toegepast, maar zeker voor herhaling vatbaar is.