Uitslagen week 03

MEOS – ZVBB’21 17-16 (7-7)
Dames 1 werkte hard en legde veel energie in de wedstrijd. De ploeg van trainer Afton Groener vergat alleen zichzelf te belonen en stond na afloop dan ook met lege handen. „We hadden minimaal een punt verdiend”, aldus Groener. „De dekking stond goed, maar aanvallend hebben we te veel kansen laten liggen.” De bezoekers misten bijvoorbeeld drie penalty’s en een handvol open kansen. „We lieten MEOS daardoor in de wedstrijd. Met zeventien tegentreffers hebben we het eigenlijk heel goed gedaan, maar dat we zelf tot zestien doelpunten kwamen, dat is veel te weinig.” Het bleef tot de laatste aanval spannend. „De laatste aanval speelden we te gehaast, maar daar hebben we de wedstrijd niet op verloren. Jammer, want we hadden meer verdiend. De inzet en energie was goed, maar de beloning bleef uit.”

Uitslagen van deze week:

DB2 en DC1 staan nog aan kop!