Dames 1 sportploeg 2022!!!!!!

“De handbaldames van fusieclub Zenderen Vooruit / Bornerbroek sloten het seizoen 2021-2022 knap af met het behalen van de titel in de landelijke tweede divisie A. Onder leiding van trainer-coach Afton Groener, die clubmonument Leoniek Besselink in 2020 opvolgde, werd het kampioenschap veilig gesteld met een 24-17 zege op Zeeburg. Het is extra knap dat de selectie van Zenderen Vooruit geen speelsters van buitenaf telt. Ze komen allemaal uit de directe omgeving: zes uit Zenderen, vier uit Borne en drie uit Bornerbroek.”

Dat was de aankondiging voor de nominatie van sportteam van het jaar 2022. Naast Dames 1 waren ook nog het heren 1 team van Neo en het Dames 1 team van Apollo genomineerd. Na een introductie van alle genomineerden door de winnaar van Expeditie Robinson, Dennis Wilt, werden de winnaars één-voor-één op het podium gehuldigd. Als laatste was de sportploeg aan de beurt, waarbij de bijzondere prestatie van onze dames ervoor zorgde dat ook zij gehuldigd werden.

Een prachtige prestatie voor de dames en een compliment voor de club, die plezier in het handbal voorop heeft staan en toch ook topprestaties kan leveren.