DB2 kampioen!!!!

ZVBB’21 heeft er weer een kampioensteam bij. Nadat zaterdagavond Dames 1 al kampioen was geworden in de tweede divisie, mocht zondagochtend het jeugdteam DB2 zich ook kampioen kronen.

Voordat dit kon, moest eerst afgerekend worden met Dynamiek DB1 uit Goor. Thuis in de IIspa starten de meiden voorzichtig. Het eerste kwart van de wedstrijd ging de wedstrijd gelijk op. Daarna werd stapje-voor-stapje de voorsprong opgebouwd. Aan het einde van de wedstrijd was de stand 11-7. Door deze overwinning was de voorsprong op de nummer twee uit de poule vier punten.

Na afloop van de wedstrijd werden de dames gehuldigd in de sporthal, waarna het team vertrok naar Sportpark ’t Brook in Bornerbroek. Aldaar werd nog een ereronde door het dorp gereden, waarna in de kantine een kampioensfeest werd gehouden.