Uitslagen week 11

HVBS – ZVBB’21: 22-26 (Ruststand: 10-14)
Op bezoek bij HVBS, de een na laatste ploeg in het klassement, heeft Dames 1 zaterdagavond de elfde overwinning van het seizoen geboekt. Het was geen eenvoudige avond. Trainer Afton Groener: “Het was zoals verwacht een zware, fysieke wedstrijd. Zij probeerden de snelheid uit ons spel te halen en daar waren we op ingesteld. Pas halverwege de tweede helft lukte het ons wat afstand te nemen. We hebben toch een paar keer op snelheid de opening kunnen vinden en het team heeft zich niet gek laten maken door de pittige dekking. We bleven mentaal sterk en hebben de wedstrijd op een volwassen manier uitgespeeld. Het is mooi om die progressie binnen de ploeg te zien.” Tess Hoitink en keepster Cynthia Snippert behoorden tot de uitblinkers bij ZVBB’21. “Tess was aanvallend beslissend op belangrijke momenten, terwijl Cynthia met belangrijke reddingen ook heel sterk heeft gespeeld.”

Alle uitslagen: