Uitslagen week 4

ZVBB’21 – ZAP 21-18 (Ruststand: 14-6)
Met een comfortabele voorsprong van acht treffers leek er halverwege geen vuiltje aan de lucht voor onze Dames 1. We speelden mooi op tempo en rondden bovendien de kansen goed af. “We speelden echt een sterke eerste helft, met een stabiele dekking waardoor ZAP aanvallend niet goed in de wedstrijd kon komen.” Na de pauze ging het minder goed. “We wisten dat het nog niet gespeeld was, maar het zat ineens tegen. Aanvallend werd het slordiger en we vergaten onze doelpunten te maken. Dat versterkte het geloof bij de tegenstander.” Tijdstraffen speelden ook een rol in de slotfase. “We stonden op een gegeven moment met maar vier speelsters. Toch lieten we ons niet gek maken en bleven we verdedigend goed staan.” De overwinning werd alsnog over de streep getrokken. “Maar we hadden het duel al veel eerder moeten beslissen”, aldus Afton Groener. De eerste twee punten van 2024 zijn binnen!

Uitslagen van alle wedstrijden: