Uitslagen week 40


ZVBB’21 – Wijhe’92 21-27 (10-14)
De dames lieten een groot aantal kansen onbenut en dat kwam ze zaterdagavond duur te staan. „Het begon al in de eerste minuut”, aldus trainer Afton Groener. „We misten direct twee open kansen en dat ging eigenlijk de hele wedstrijd door.” Groener telde langs de kant zeker vijftien, maar misschien wel twintig gemiste kansen. „Dan is winnen natuurlijk heel ver weg. Het is positief dat we zoveel kansen creëren, maar we moeten echt gaan werken aan onze afronding. Door de kansen niet te benutten geef je de tegenstander de kans om in de wedstrijd te groeien.” Ook na rust bleek het vizier nog niet scherp te staan. „Zoiets werkt mentaal ook door, want de onzekerheid sluipt dan in de ploeg.” Wijhe’92 profiteerde optimaal en ging er dankbaar met de zege vandoor. „Wijhe’92 speelde slim en strafte de fouten bij ons goed af, maar deze nederlaag ligt volledig aan onszelf.”

Overige uitslagen: