Uitslagen week 39


Foreholte – ZVBB’21 26-17 (12-9)
Op bezoek bij Foreholte gaf de ploeg van trainer Afton Groener het duel na rust onnodig uit handen. Halverwege bedroeg de achterstand slechts drie punten, maar dat verschil liep na de onderbreking snel op. „We speelden na rust onder ons niveau”, concludeerde Groener. „Door technische fouten kwamen we nooit meer in ons ritme. Op zulke momenten moet je als team proberen de rust te bewaren, maar we gingen juist heel gehaast spelen. En daardoor maakten we verkeerde keuzes.” De thuisploeg strafte de fouten dankbaar af. Vanaf 17-14 werd de marge in rap tempo naar 9 treffers getild. „Voor rust vergaten we de kansen af te maken, maar speelden we zeker niet slecht. Van de tweede helft zullen we moeten leren. Hard blijven werken en niet in paniek raken. Daardoor maakten we de tegenstander ook alleen maar sterker.”

Overige uitslagen: