Uitslagen week 15

De laatste zaalcompetitieweek van alle teams, behalve DS1. Zij gaan nog door tot 20 mei! In deze laatste week wisselende resultaten van de teams en een heerlijk F-toernooi, die we zondag lekker buiten hebben kunnen organiseren.

Westsite – ZVBB’21 21-20 (10-9)
In de strijd tegen degradatie kreeg Dames 1 zaterdagavond een flinke domper te verwerken. Uit bij concurrent Westsite werd nipt verloren, terwijl de ploeg minimaal een punt had verdiend. „Een hele zure nederlaag”, aldus Afton. „Door een grote hoeveelheid tijdstraffen en discutabele beslissingen werd het nooit een fatsoenlijke wedstrijd. Ook bij Westsite begrepen ze er soms niets van. En juist in deze cruciale fase van het seizoen heb je belang bij een goede leiding. Nu werd het een chaos.” Na rust vocht de dames zich terug van een achterstand van drie doelpunten. Vlak voor tijd scoorde Westsite alsnog de winnende treffer. „Dit zijn de harde lessen van de eerste divisie. Als ploeg zullen we slimmer moeten omgaan met de omstandigheden. Je moet dan in eerste instantie naar jezelf kijken, maar het had wel gescheeld als er een goed scheidsrechters duo had gestaan. En het zit ons met de blessures natuurlijk ook niet mee. Aan de vechtlust lag het in het elk geval niet.”

De resterende uitslagen van week 15: