Uitslagen week 11

De kans is groot dat we dit jaar weer een kampioensteam hebben bij de senioren. Dames Midweek 2 heeft de wedstrijd tegen De Lutte gewonnen!!! Nog twee wedstrijden te gaan, waarin minimaal één punt moet worden gehaald.

ZVBB’21 – Foreholte 24-19 (9-8)
In de strijd tegen degradatie heeft Dames 1 tegen directe concurrent Foreholte zeer belangrijke punten gepakt. De ploeg van trainer Afton Groener speelde met energie en overtuiging, maar slaagde er pas in de tweede helft in om een gaatje te slaan. „Voor rust vergaten we de kansen nog af te maken”, vertelde Groener. „Zowel in de eerste als de tweede helft stond de dekking heel goed en straalden we ook uit dat er geloof in zat. Na rust liepen we uit naar een voorsprong van vier a vijf punten.” Die marge wist de thuisploeg vast te houden. „We stonden de hele wedstrijd stabiel in de dekking. Het team heeft hard gewerkt en tactisch stond het ook goed.” DS1 moest het tegen Foreholte doen zonder aanvoerder Inge Buitelaar. „Iedereen deed een stapje extra. Ze hebben het met elkaar heel goed opgelost.” Dankzij de zege zijn we in punten op gelijke hoogte gekomen met de nummers 13 en 14.

Overige uitslagen dit weekend: