Uitslagen week 06

Eerste divisie
ZAP – ZVBB’21 21-19 (9-8)

Onze dames hadden lang uitzicht op een goed resultaat, maar stond uiteindelijk wel met lege handen. „In de slotfase werd de wedstrijd op details beslist”, aldus trainer Afton Groener. „We hadden net op de verkeerde momenten een technische fout. Toch ben ik erg trots op de vechtlust van het team. We kwamen in de tweede helft terug van een achterstand en hadden eigenlijk minimaal een punt verdiend. De dekking stond erg sterk en met de werklust zat het ook wel goed. Aanvallend waren we af en toe ongelukkig. Het is dan even balen van de nederlaag, maar ik zie wel progressie en dat wil je als trainer natuurlijk zien.”

Na afgelopen wekend staat er nog één team op nummer 1, DMW2. DC1 verloor de cruciale wedstrijd tegen het dispensatieteam van Dynamiek met 13-12 en moet nu, net als DA1 vorige week gebeurde, genoegen nemen met de tweede plaats.

Overige uitslagen dit weekend: