Uitslagen week 05

ZVBB’21 – SEW 2 21-20 (12-8)
Tegen Fortissimo, de nummer twee van de ranglijst, lukte het afgelopen week net niet (24-26). De nummer drie, het tweede team van SEW, moest er zaterdagavond wel aan geloven. „Dit is een beloning voor het harde werken van de afgelopen periode”, aldus trainer Afton Groener. „Een hele knappe prestatie ook. We speelden een goede eerste helft en hadden eigenlijk nog meer afstand kunnen nemen van SEW.” Na rust nam de spanning toe en kwamen de bezoekers terug tot op een punt. De laatste aanval van SEW, met nog dertig seconden op de klok, leverde geen treffer meer op. „Door onze goede dekking leverde die aanval zelfs geen schotpoging op. Als we maar hard blijven werken, dan kunnen we het iedereen lastig maken.” Charlotte van Os en Tess Hoitink behoorden tot de uitblinkers. „Charlotte is onmisbaar voor het team, zij zet echt de lijnen uit. En Tess wist op cruciale momenten belangrijke doelpunten te maken.”

Dit weekend zagen de resultaten er heel anders uit dan vorig weekend. Iedereen speelde thuis in ‘t Wooldrik (zaterdag) of de IIspa (zondag). Alleen de Dames Midweek hadden afgelopen woensdag een uitwedstrijd. Uitslagen van deze week: