Uitslagen week 04

ZVBB’21 – Fortissimo 24-26 (10-14)
Op karakter vochten de dames zich in de tweede helft terug van een achterstand van acht treffers. Een stunt tegen de nummer twee van de ranglijst zat er echter niet in. „Daarvoor duurde het duel net iets tekort”, aldus trainer Afton Groener. „We wisten dat het een zware wedstrijd zou worden en daar hadden we de dekking ook een beetje op aangepast.” Een mindere fase, direct na rust, leek DS1 de das om te doen. „In de laatste twintig minuten hebben we met veel energie en vechtlust de spanning teruggebracht. Een groot compliment voor het team. Als we deze energie ook tegen andere tegenstanders kunnen opbrengen, dan gaan we echt nog wel punten pakken. Eigenlijk kregen we het mooiste compliment van het publiek. Die hadden genoten van het spel en de energie. Al met al mogen we hier heel trots op zijn.”

De uitslagen van het weekend zijn om snel te vergeten. Alleen de recreanten wisten deze week een overwinning te behalen. Uitslagen van deze week: