Uitslagen week 02

MHV’81 – ZVBB’21 24-16 (11-9)
Een mindere fase, direct na rust, deed Dames 1 de das om. De achterstand liep kort na rust op naar zeven punten en die klap kwam de ploeg van Afton Groener niet meer te boven. „We herpakten ons daarna nog wel, maar dat kostte veel kracht en energie. Op basis van de tweede helft hebben we dan ook terecht verloren. Toch had de nederlaag niet zo ruim hoeven zijn. Voor rust waren we gelijkwaardig aan de tegenstander en dachten we dat er iets te halen zou zijn. Dan is het zonde dat je de wedstrijd zo snel uit handen geeft.” Groener wijst daarbij naar het gebrek aan ritme door de winterstop van drie weken. „Dat zie je terug in de technische fouten. Dat heeft alles met ritme en timing te maken.”

Uitslagen van deze week:

DB2 en DC1 staan nog aan kop; DA1 heeft door haar eerste verlies van dit seizoen nog wel de koppositie maar zou die op doelsaldo moeten afstaan.