Uitslagen week 50

ZVBB’21 – DSS 23-23 (12-12)
DS1 heeft de eerste seizoenshelft zaterdagavond afgesloten met een gelijkspel tegen DSS. Trainer Afton Groener kon wel leven met een gelijkspel. „Het is eigenlijk heel goed dat we een punt hebben behaald tegen een ploeg die hoger staat op de ranglijst. Toch hadden we de wedstrijd ook zomaar nog naar ons toe kunnen trekken. In de slotfase hebben we een aantal open kansen onbenut gelaten. Dat is jammer, maar we zijn zeker blij met een punt. Het team heeft er ook hard voor gevochten.” Groener kijkt tevreden terug op de eerste helft van het seizoen. „Het spel is bij vlagen heel wisselvallig geweest, maar dat is ook logisch als je kijkt naar de omstandigheden. We moesten het team door blessures ombouwen en dan heeft het tijd nodig om ingespeeld te raken. Er komt ook meer druk bij jonge speelsters te liggen en daarvan kun je niet verwachten dat ze direct stabiel presteren. Gezien de omstandigheden mogen we dan ook tevreden zijn.” Charell Rouwenhorst debuteerde zaterdagavond. Zij kwam over van Stormvogels uit Haaksbergen. „Een goede uitbreiding van de selectie en ze deed het ook heel goed.”

Hieronder de uitslagen van alle wedstrijden in week 50: