Uitslagen week 49

Voorwaarts – ZVBB’21 38-25 (19-12)
Met een gehavende ploeg wachtte DS1 op voorhand een zware klus bij Voorwaarts. Trainer Afton Groener sprak dan ook van een ingecalculeerde nederlaag. „We moesten improviseren, maar het verschil had niet zo hoog hoeven oplopen. Aanvallend vonden we niet altijd de makkelijke oplossing en we liepen telkens in de val die de tegenstander had uitgezet. Ook in de dekking waren we te onrustig. De nederlaag is dan ook zeker terecht, maar we hadden wel iets slimmer kunnen spelen. We zullen van deze wedstrijd moeten leren en zorgen dat we in de thuiswedstrijd tegen Voorwaarts beter voor de dag komen.” Anouk Westen maakte haar debuut in het eerste team. „Zowel verdedigend als aanvallend heeft zij heel goed gespeeld. En ze heeft nog gescoord ook.”

Hieronder alle wedstrijden in week 49: