Uitslagen week 48

ZVBB’21 – Kwiek 2 22-24 (11-11)
De dames maakten op belangrijke momenten de verkeerde keuzes en moest daardoor de overwinning aan het tweede team van Kwiek laten. „We hebben onszelf tekort gedaan”, aldus trainer Afton Groener. „We speelden te wisselvallig. Sommige dingen gingen goed, maar er ging ook zeker genoeg fout. Die fouten werden door Kwiek afgestraft. We misten ook wel de beleving en energie van vorige week. En zeker in de beginfase waren we niet snel en doelgericht genoeg. Daardoor kregen we simpele doelpunten tegen uit breakouts.” Na rust bleef het duel tot aan 19-19 in evenwicht. In de slotfase wisten de bezoekers een gaatje te slaan (19-21). „Op belangrijke momenten waren we net niet scherp genoeg. We hebben zeker niet slecht gespeeld, maar we maakten dan net de verkeerde keuze. Op zulke momenten moeten we het spel simpel houden. Toch zie ik zeker een stijgende lijn in het spel en moeten we doorbouwen op de goede fases.”

Hieronder alle wedstrijden in week 48: