Uitslagen week 47

De Tukkers – ZVBB’21 22-28 (10-16)
DS1 heeft zaterdagavond de derby in de eerste divisie gewonnen. „We hebben vanaf de eerste seconde met veel energie en beleving gespeeld”, aldus Afton. „De afspraken werden goed nagekomen en zowel in de dekking als de aanval stonden we als team echt goed te spelen. We wisten het verschil al in de eerste helft te maken. De dekking was fel en fanatiek en ook onze keeper, Ellis Verheijen, heeft weer erg goed gespeeld. In de slotfase namen we wat gas terug, maar op dat moment was de wedstrijd al beslist.” De Tukkers wacht na 11 wedstrijden nog op de eerste zege van het seizoen. Trainer Nicol Kooiker zag haar ploeg tegen ZVBB’21 vooral op wilskracht tekortkomen. „De echte wil om te winnen ontbrak bij ons.”

Hieronder alle wedstrijden in week 47: