Uitslagen week 45

VOC Amsterdam 2 – ZVBB’21 33-19 (15-8)
Uit bij het tweede team van VOC Amsterdam leed Dames 1 zaterdagavond een ingecalculeerde nederlaag. De ongeslagen koploper nam richting de rust snel afstand van de ploeg van trainer Afton Groener. De marge van zeven punten werd in de tweede helft verdubbeld. „Ondanks de nederlaag ben ik best tevreden”, vertelde Groener. „We waren niet compleet en moesten daardoor op bepaalde posities creatief zijn. Natuurlijk was het een zware pot, maar in tegenstelling tot vorige wedstrijden bleven we er wel vol voor gaan. Aan de inzet heeft het zeker niet gelegen. Tot halverwege de eerste helft konden we ook goed meekomen. Daarna misten we te veel kansen en dat werd door VOC direct afgestraft. Op kwaliteit en conditie kwamen we tekort, maar het zat ons ook niet echt mee in de afwerking.” Daphne Olde Kalter speelde tegen VOC haar eerste minuten voor ZVBB’21. „Daphne is een paar geleden gestopt, maar traint nu weer mee bij ons. Zij deed echt heel leuk.”

Hieronder alle wedstrijden in week 45: