Fortissimo DS1 – ZVBB’21 DS1 27-16

De tweede competitiewedstrijd van DS1 was zondagmiddag om 14 uur in Sporthal de Rijnsloot te Cothen (provincie Utrecht). Helaas konden geen punten meegenomen worden naar huis. DS1 kon veertig minuten goed meekomen met de thuisploeg, maar verloor het duel door een mindere openings- en slotfase. „De score is wel een beetje geflatteerd”, aldus trainer Afton Groener. „We begonnen niet zo goed en keken al snel tegen een 7-1 achterstand aan. Daarna wisten we ons te herpakken en vochten we ons terug in de wedstrijd.” Na rust kwam Fortissimo sterk uit de kleedkamer, maar hielden de dames met 17-15 uitzicht op een goed resultaat. „Dat heeft ons wel veel kracht gekost. In de slotfase maakten we wat technische fouten en lieten we ook kansen onbenut. Daardoor liep Fortissimo uit naar een grote score. Uiteindelijk hebben we veertig minuten goed gespeeld en daar mogen we trots op zijn. In de mindere fases moeten we proberen slimmer te spelen, zodat we de wedstrijd niet meer uit handen geven.”

Volgende week staat SEW DS2 op het programma. Weer een uitwedstrijd, waar we met de bus naartoe gaan. Je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan!