Shirtsponsoren in de spotlight

Zaterdagavond zijn na afloop van de wedstrijd ZVBB’21 DS1 – HAVAS DS1 de nieuwe shirtsponsoren in de spotlight gezet. Dit seizoen zijn 5 senioren- en 8 jeugdteams voorzien van nieuwe tenues. Het verkrijgen van de juiste maat shirt was een flinke uitdaging, waardoor uiteindelijk begin februari alle teams de juiste kleding compleet hadden.

DS1 is voorzien van ZVBB Support. De overige teams hebben vijf nieuwe shirtsponsoren gekregen, te weten Letteboer automatisering, Meulenkamp tweewielers, Plus Brughuis, Ter Horst woondecor en Westen daktechniek.

Deze sponsoren waren uitgenodigd voor de wedstrijd van DS1, waarbij ze op voor hen gereserveerde plekken mochten plaats nemen. Na de wedstrijd was er een hapje en drankje voor ze en werd aan hen een ingelijst shirt aangeboden. Deze kan een mooi plekje krijgen in het bedrijf, zodat ook daar de verbondenheid met de vereniging aanwezig is.

Van links naar rechts: Irene Meulenkamp, Ingrid Westen en Bjorn Letteboer

Helaas waren niet alle sponsoren in de gelegenheid om aanwezig te zijn. Zij zullen op een later moment het shirt ontvangen.


ZVBB’21 is een samenwerking van de omniverenigingen RKSV Bornerbroek en Zenderen Vooruit, die met elkaar de handen ineengeslagen hebben om handbal te verenigen en op te laten bloeien. Daar waar beide verenigingen strijd leveren in het voetbal, hebben beide hoofbesturen zich gezamenlijk ingespannen om deze samenwerking succesvol te laten zijn. Als blijk van waardering werd ook aan beide voorzitters een ingelijst shirt uitgereikt, met het verzoek deze een mooie plek te geven in de sportkantines van beide clubs.

Tom Schothuis (ZV) en Peter Winters (BB) met de ingelijste shirts
Rob Brughuis (links) met nr. 10 ingelijst