Uitslagen week 12

DS1 blijft winnen!!!

Ook bij Foreholte heeft DS1 de overwinning veilig gesteld. 19-26 was de uitslag. Vlak voor de onderbreking keek de ploeg nog tegen een 11-8 achterstand aan. Na rust wisten de dames het duel alsnog eenvoudig naar zich toe te trekken. „Voor rust kwamen we niet lekker in de wedstrijd”, aldus Afton. „We misten open kansen en ook in de dekking stond het niet zo stabiel. In de tweede helft begonnen we goed. Al hadden we ook na rust nog te veel slordige fases. Toch mogen we tevreden zijn met het resultaat. We hebben ons na rust goed herpakt en met zes punten in acht dagen mag je als trainer eigenlijk niet klagen. Volgende week zal het beter moeten, maar het is nu eerst zaak om te herstellen van het drukke programma.”

De overige wedstrijden afgelopen week en dit weekend:

  • Stormvogels DC1 – ZVBB’21 DC1 28-16
  • ZVBB’21 DB2 – Langeveen DB1# 12-8
  • Stormvogels DB1 – ZVBB’21 DB1 23-15
  • Bentelo DS4 – ZVBB’21 DS2 20-27
  • ZVBB’21 DS3 – De Lutte DS2 12-17