Uitslagen week 10

Er mochten weer veel teams een wedstrijd spelen deze week.

DS1 had zaterdagavond weinig problemen met hekkensluiter Lettele. Halverwege bedroeg de marge acht doelpunten, waarna de thuisploeg uiteindelijk uitliep naar een verschil van veertien treffers. „We waren duidelijk de betere partij”, aldus trainer Afton Groener. „In zulke wedstrijden kan het lastig zijn om scherp te blijven, want je wordt niet tot het uiterste gedreven. Toch hebben we een goede partij gespeeld en mooie aanvallen laten zien. Ook verdedigend was het goed. Onze keepsters, Ellis Verheijen en Riëlle Screever, hebben allebei een helft gespeeld. Zij speelden ook erg sterk en hielden veel open kansen tegen. Het is mooi om de progressie in het team te zien en dat zulke wedstrijden relatief eenvoudig gewonnen worden.” DS1 is daarmee nog steeds koploper in de tweede divisie.

Voorafgaand aan de wedstrijd speelde E1 tegen DHV. Een wedstrijd waarin het niveauverschil erg groot was. De meiden hebben dapper gespeeld, maar wel verloren.

Na de wedstrijd van DS1, trad DS2 aan tegen EHC’95 DS1. EHC maakte haar positie als koploper waar en won met 14-30.

Woensdagavond mocht DMW2 het in Oldenzaal opnemen tegen Hacol’90 DMW3. Daar werd verloren met 12-11.

Zondag zijn de volgende wedstrijden gespeeld:

  • DSVD D2 – ZVBB’21 D1 11-17
  • ZVBB’21 DC1 – RSC DC1 9-20
  • Avanti Wilskracht DB2 – ZVBB’21 DB2 8-14
  • ZVBB’21 DA1 – WHC DA1 22-33
  • ZVBB’21 DS3 – Dynamiek DS1 12-23