Ook de competitie weer van start!

Alle competitiewedstrijden zijn weer vrijgegeven door het NHV. Wij starten ook weer. Uiteraard mag je alleen meedoen als je fit bent. Voel je je niet fit, ben je positief getest of in quarantaine, meld je dan tijdig af bij je train(st)er.

Het NHV ziet mogelijkheden om de afgelaste wedstrijden in te halen en een volledige competitie af te ronden. De afgelopen periode hebben de competitieleiders verschillende scenario’s uitgewerkt. Met de herstart die nu plaats gaat vinden ziet het NHV mogelijkheden om alle afgelaste wedstrijden opnieuw in te plannen en een volledige zaalcompetitie uit te spelen. De zaalcompetitie zal verlengd worden en de niet gespeelde wedstrijden dienen opnieuw ingepland te worden.

We zullen dus ook in april nog wedstrijden gaan spelen. Zodra er meer info is, laten we dit weten!