ZVBB’21 DS1 wint met ruime cijfers

De handbalcompetities lagen afgelopen weekeinde voor een groot deel stil vanwege de herfstvakantie. Van de handbalclubs uit deze regio kwam zondagmiddag alleen ZVBB’21 in actie. Op bezoek bij SV Zeeburg boekte ZVBB’21 zondagmiddag een ruime overwinning (20-34). Nadat de ploeg van trainer Afton Groener halverwege al leidde met 7-15, werd de marge na rust steeds iets verder uitgebouwd. De thuisploeg had geen antwoord op het snelle aanvalsspel van ZVBB’21. „Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek”, aldus Groener. „Het was een goede teamprestatie. We hebben ons snelle spel in de omschakeling kunnen spelen met mooie doelgerichte aanvallen. De basis hebben we gelegd in de dekking met daarachter ook een goede keeper. Iedereen voerde de taken goed uit. Ondanks de ruime cijfers was het zeker geen makkelijke tegenstander, maar wij waren gewoon goed. Soms heb je zo’n wedstrijd waarbij alles op z’n plek valt. Vandaag was zo’n wedstrijd.”Dankzij deze zege is ZVBB’21 opgeklommen naar de tweede plaats in de tweede divisie.

Zaterdag a.s. 30 oktober wordt er thuis gespeeld in Sporthal ’t Wooldrik om 19:00 uur tegen H.V. Foreholte.