Dames 2 in de halve finale!

Afgelopen donderdag heeft DS2 een zwaarbevochten overwinning behaald op Dynamiek DS1. Het was de vijfde wedstrijd dit seizoen tegen elkaar. De start van de wedstrijd moest noodgedwongen drie kwartier uitgesteld worden, wegens autopech van de aangewezen scheidsrechter. Hulp werd gevonden door twee bondsscheidsrechters in opleiding vanuit de vereniging in te zetten. Beide helften gingen gelijk op, waarbij onze dames met één doelpunt het verschil maakten.

Donderdag aanstaande is de halve finale gepland, waarbij om 19:00 uur in ‘t Wooldrik De Lutte DS1 wordt ontvangen. Afgelopen seizoen was De Lutte DS2 al een geduchte tegenstander in de tweede klasse. Zij speelden veelal met een mix van DS2 en DS1 en werden tweede in de competitie. De Lutte DS1 speelde in de eerste klassen en promoveerde dit seizoen naar de hoofdklasse. Donderdag a.s. staat er dus een nog pittigere wedstrijd op het programma dan afgelopen week.

Voor deze wedstrijd kan het publiek als supporter een extra stimulans geven aan het team, dus kom ze donderdagavond aanmoedigen.

De kantine is open vanaf 18:15 uur.