DS2 in de kwartfinale thuis tegen Dynamiek DS1

Dames 2 heeft zich door de voorronde van de regionale bekerwedstrijden heen gevochten. De eerste wedstrijd tegen Dynamiek DS1 werd met 17-22 verloren. De tweede wedstrijd, uit bij eersteklasser Grol HV DS1, werd nipt gewonnen met 14-15. De derde en beslissende wedstrijd bij DHV DS1 werd ook gewonnen, 15-21. Omdat Dynamiek DS1 alle wedstrijden wonnen, werden onze dames tweede in de poule en mogen ze door naar de kwartfinale

Deze kwartfinale wordt donderdag a.s. in ‘t Wooldrik gespeeld om 19:00. Daar treffen ze (weer) Dynamiek DS1. Het wordt de vijfde wedstrijd, waarbij beide teams twee keer gewonnen hebben. Op basis van voorgaande wedstrijd tegen Dynamiek is publiek erg welkom als extra steun in de rug. We hopen veel supporters te mogen begroeten. De kantine zal vanaf 18:15 geopend zijn.

Uitslagen deze week: