Uitslagen week 19

Quintus 2 – ZVBB’21 28-24 (Ruststand: 16-10)

Helaas hebben we het seizoen afgesloten met een nederlaag bij het tweede team van Quintus. Onze trainer Afton Groener: “Voor rust hebben we het echt laten liggen. We haalden ons niveau niet en stonden al snel met zes punten achter. Na rust ging het een stuk beter en kwamen we ook nog even terug tot een verschil van twee.” Verder kwamen we echter niet. “Op belangrijke momenten zat het ook niet mee met ballen op de paal en lat. Het is jammer dat we het seizoen nu hebben afgesloten met een nederlaag. Toch kunnen we terugkijken op een prima seizoen. We hebben mooie resultaten behaald en goede wedstrijden gespeeld met elkaar. We zijn geëindigd op de negende positie.” Dames 1 heeft het seizoen samen afgesloten en afscheid genomen van de vertrekkende teamleden, begeleidsters en van trainer Afton Groener.

De andere teams hebben niet gespeeld. Dus er zijn geen andere uitslagen.