Uitslagen week 18

ZVBB’21 – Kwiek 2: Eindstand 22-21 (Ruststand: 12-13)
Het duel met het tweede team van Kwiek betekende de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het publiek in Sporthal ’t Wooldrik kreeg een spannende strijd voorgeschoteld. Trainer Afton Groener: “Met alles wat je wil op de juiste momenten. We hebben een hele mooie wedstrijd neergezet”, aldus trainer Afton Groener.

Voor Afton was het de laatste thuiswedstrijd. Na vier jaar neemt zij afscheid van onze club. “Ik had de hele dag al een raar gevoel in de buik. Je voelt dan toch andere emoties.” Die emoties leefden ook bij de groep, maar bij de start van het duel was de focus terug. “We hebben zestig minuten gestreden als team.” De achterstand bij rust werd in de tweede helft weggepoetst en uiteindelijk wonnen we met één punt verschil. “De vechtlust en instelling van dit team, daar ben ik heel trots op. Ze zijn zo enorm gegroeid in de afgelopen vier jaar. Ik ga dit enorm missen.”

De andere teams hebben niet gespeeld. Dus er zijn geen andere uitslagen.