Uitslagen week 17

Westsite – ZVBB’21: 14-22 (Ruststand: 6-10)
Afgelopen donderdag waren we op bezoek bij hekkensluiter Westsite; we hebben gewonnen met 22 tegen 14. Het was niet de beste wedstrijd van het seizoen. Onze trainer Afton Groener: “We hebben ver onder ons niveau gespeeld. Vooral aanvallend liep het niet. We lieten veel kansen onbenut en maakten ook veel technische fouten. Op zo’n doordeweekse avond is de sfeer toch anders. Iedereen heeft moeten haasten, files onderweg. Dat zal ook zeker een rol hebben gespeeld. Het spel was slordig en het ontbrak aan scherpte, maar de opdracht was om de overwinning te pakken en dat is gelukt. Volgende week hebben we de kans om een betere wedstrijd neer te zetten.” Met deze overwinning op Westsite hebben onze Dames 1 een plek veroverd in de top 10 van de Eerste Divisie. Mooie prestatie!

Uitslagen alle wedstrijden