Uitslagen week 15

DSS – ZVBB’21: Eindstand 26-32 (Ruststand: 11-15)
De aanmoediging van vele meegereisde supporters naar Heemskerk gaf onze Dames 1 een ‘boost’. Het zorgde voor een geweldige sfeer in de hal. Afton Groener, trainer van Dames 1: “Een groot compliment aan iedereen die ons heeft aangemoedigd. Gelukkig hebben we het publiek kunnen belonen met een leuke wedstrijd. Halverwege leidden we met vier punten verschil. DSS probeerde ons met mandekking uit het spel te halen. We zijn rustig gebleven en bleven scoren. We konden de voorsprong rustig uitbouwen. Keepster Cynthia Snippert behoorde tot de uitblinkers. Zij heeft heel goed gespeeld. De dekking stond sterk en aanvallend hebben we het ook goed gedaan. We hebben op de juiste momenten onze kansen afgerond. Een verdiende overwinning.”

Uitslagen alle wedstrijden: