Uitslagen week 14

SEW 2 – ZVBB’21: Eindstand 29-16 (Ruststand: 15-5)
Op bezoek bij het tweede team van SEW verloren onze Dames 1 vooral op basis van de eerste helft. Onze trainer Afton Groener: “Voor rust kwamen wij niet in de wedstrijd en hebben we ons niveau niet gehaald.” De teller bleef voor ons steken op vijf treffers, waardoor de marge halverwege al naar tien punten groeide. “Na rust liepen we weer in en brachten we het verschil terug tot vier.” SEW zette daarop een tandje bij. “Door het fysieke en gemene spel van SEW lieten we ons in de eerste helft uit de wedstrijd halen. Dat spel keerde na rust ook weer terug. Gelukkig zijn we heel gebleven. We spelen eigenlijk nergens meer voor, dus dan is de gezondheid van de speelsters het belangrijkste. Het was dan ook niet echt een leuke wedstrijd om te spelen.” Helaas. We verloren met 29-16.

Uitslagen alle wedstrijden: