Uitslagen week 10

ZVBB’21 – VZV 2: 27-18 (Stand bij rust: 12-6)
We kijken terug op een mooie wedstrijd. We leidden halverwege al met een ruime marge en kwamen ook in de tweede helft geen moment in de problemen. “We begonnen direct heel goed en fel”, vertelde trainer Afton Groener. “Daardoor liepen we ook snel uit naar een mooie voorsprong. De dekking stond goed en we maakten goed gebruik van onze snelheid.” Het tweede team van VZV probeerde ons te verrassen met een omzetting in de dekking. Daar raakten we niet van in de war. “Na rust hebben we gas gegeven en liepen we uit naar 20-8. Ondanks een mindere fase in de tweede helft, toen vooral de afronding niet vlekkeloos was, kwam de zege nooit in gevaar. Het is niet spannend geweest. We hadden het duel al ruim onder controle.” Volgende week spelen Dames 1 uit tegen HVBS in Bunschoten-Spakenburg.

Alle uitslagen: