Uitslagen week 9

Wijhe’92 – ZVBB’21: 30-22 (Ruststand: 14-15)
Afgelopen zaterdag waren onze Dames 1 op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst, Wijhe’92. Halverwege hadden we nog een een kleine voorsprong. “We begonnen scherp en waren aanvallend ook goed”, aldus onze trainer Afton Groener. We sloegen zelfs een gaatje bij 6-9. Wijhe’92 vocht zich echter terug, waarna het duel lang gelijk op ging. “Na rust hadden we een slordige fase. Wijhe’92 ook, maar zij kwamen daar veel beter uit. Het duel werd gekenmerkt door veel tijdstraffen, vooral aan de kant van onze tegenstander. Helaas wisten wij daar niet goed van te profiteren. Het was een fysiek zware wedstrijd en wij hebben als team ook vechtlust getoond. We konden het lang spannend houden en dat is een knappe prestatie.” Het verschil liep uiteindelijk toch nog op tot acht punten. “Dat is wel een beetje geflatteerd. Vooral in de laatste fase van de tweede helft pakten we het goed aan, maar toen was het verschil al te groot.” Helaas. Volgende week speelt Dames 1 thuis in ‘t Wooldrik tegen JuRo Unirek / VZV uit ‘t Veld.

Alle uitslagen: