Uitslagen week 7 en 8

ZVBB’21 – Foreholte 28-21 (Ruststand: 15-13) YES. Drie op een rij. Dames 1 heeft voor de derde keer op rij gewonnen. Super. En dat na een break van twee weken door vakantie en carnaval. Trainer Afton Groener zag Dames 1 de gehele wedstrijd aan de goede kant van de score staan. Pas in de slotfase lukte het ons om Foreholte van ons af te schudden. “We lieten de tegenstander telkens weer terugkomen in de wedstrijd. Dan liepen we uit naar een voorsprong van vier of vijf punten en dan wisten zij het weer terug te brengen tot twee. In de slotfase lukte het om uit te lopen naar zeven punten. Dat verschil gaf de krachtsverhoudingen ook wel goed weer. Door slordig spel en gebrek aan scherpte lieten we Foreholte lang in de wedstrijd.” Maar het resultaat mag er wezen. We kijken terug op een spannende wedstrijd in ‘t Wooldrik!

Alle uitslagen: