Uitslagen week 5

M.H.V.’81 – ZVBB’21 25-32 (Ruststand: 14-12)
WOW. Wat een overwinning. Onze Dames 1 speelden afgelopen zaterdag uit tegen M.H.V.’81, de nummer twee van de ranglijst. Halverwege keken we nog tegen een kleine achterstand aan. We gingen de rust in met twee punten verschil. Na de pauze trokken we het duel naar ons toe. Afton Groener, onze trainer: “Supertrots, en het is een volledig terechte uitslag ook. We konden in een hoog tempo omschakelen en onze kansen afronden. En dat vanuit een hele stabiele dekking.” Vooral de rechterkant met Merlin ten Tusscher en Charèll Rouwenhorst, deed de Millse ploeg pijn. “Wij waren niet te stoppen. Iedereen heeft heel goed gespeeld en ook vanaf de bank kwam veel energie. Daardoor kreeg het hele team vleugels.” Ook toen M.H.V.’81 met een extra veldspeler het duel probeerde te kantelen, bleven we de wedstrijd goed uitspelen. “We kregen na afloop zelfs de complimenten van de tegenstander.” Dames 1 gaat met vertrouwen en een goed gevoel de korte stop van de competitie in. Dat smaakt naar meer!

Uitslagen van alle wedstrijden: