Uitslagen week 2

VOC Amsterdam 2 – ZVBB’21: 39-11 (Ruststand: 21-6)
Afgelopen zaterdag gingen onze Dames 1 naar Amsterdam. Na afloop constateerde Afton Groener, de trainer van Dames 1, dat we deze wedstrijd maar snel moeten vergeten. Een valse start van het nieuwe jaar. We schoten tekort tegen VOC Amsterdam. Zij vielen naar hartenlust aan en liepen breakouts. Groener stelde na afloop: “Een complete offday. We hebben duidelijk ondermaats gepresteerd. Daarbij werden ook alle fouten direct afgestraft.”

Halverwege was het duel in Amsterdam al lang en breed gespeeld (21-6). “We wilden de tegenstander in elk geval nog onder de veertig punten houden. Verliezen kan gebeuren, maar we hebben ons laten afbluffen. VOC bleef maar rennen, terwijl wij niet eens altijd in de dekking kwamen te staan. Mentaal, fysiek en conditioneel waren we niet scherp. En dan komen er te veel dingen samen die niet in ons voordeel waren. Snel vergeten en proberen het ritme weer op te pakken.”

Uitslagen van alle wedstrijden: