Uitslagen week 50

ZVBB’21 – Quintus 2 Eindstand: 23-25 (Ruststand: 9-11)
Afgelopen zaterdag speelden onze Dames 1 de laatste wedstrijd van dit jaar thuis tegen Quintus 2. De eerste helft verliep niet lekker. Trainer Afton Groener: “In die periode hebben we de tegenstander in de wedstrijd geholpen. We maakten te veel technische fouten en het lukte niet ons om eigen niveau te halen.” Na de pauze liep het een stuk beter bij onze dames. We namen de leiding (17-14), maar na een time out en tijdstraf lukte het niet meer om door te drukken. Quintus profiteerde, waarna wij achter de feiten aanliepen. Met nog vier minuten op de klok bedroeg de achterstand drie punten. “Het kostte veel energie om aansluiting te vinden. We waren liever met een overwinning de kerstvakantie ingegaan maar het lukte niet om de wedstrijd naar ons toe te trekken.”

Nu eerst bijtanken en dan gaan we in het nieuwe jaar er weer volop tegen aan. Hieronder de uitslagen van de overige wedstrijden.