Uitslagen week 48

ZVBB’21 – Westsite 39-17 (Ruststand: 16-11)
Het duurde even voordat onze Dames 1 het juiste ritme hadden gevonden, maar eenmaal op stoom viel er voor de tegenstander weinig eer meer te behalen. Trainer Afton Groener: “We begonnen stroef. In de eerste tien minuten leek dan ook nog niets te wijzen op een eenvoudige overwinning. Na de time-out vochten we ons in de wedstrijd. We hielden het tempo hoog en zowel in de dekking als aanval hebben we mooie dingen laten zien.” Tijdens de rust wees Groener op de ruimtes die de tegenstander liet vallen. “De eerste zes of zeven doelpunten werden na rust precies via die ruimtes gemaakt. Toen was het verzet van Westsite ook wel gebroken. In rap tempo liepen we uit naar een marge van meer dan twintig treffers, terwijl we zelf na rust slechts zes doelpunten incasseerden. We hebben vijftig minuten heel goed gespeeld. Veel variatie ook en iedereen stond op het scoreformulier. Vanaf de zijkant heb ik genoten van de ploeg.”

Hieronder de uitslagen van de overige wedstrijden.

Overige uitslagen: