Uitslagen week 46

ZVBB’21 – DSS: 33-32 (Ruststand: 19-16)
Niet voor het eerst dit seizoen werd een duel van onze Dames 1 beslist met minimaal verschil. Voor de vierde keer bleven we onze tegenstander net een puntje voor. “Het is bijna een trend aan het worden”, aldus trainer Afton Groener. “We zijn blij met de overwinning, maar deze keer hebben we het onszelf aangedaan dat het nog zo spannend werd.” In de slotfase verdedigden we een voorsprong van vier punten. En waar wij kansen onbenut lieten, wist onze tegenstander DSS wel doeltreffend af te ronden. “In die fase hadden we de wedstrijd moeten beslissen. Nu gaven we de tegenstander juist weer hoop op een goed resultaat. Uiteindelijk bleven we wel rustig en konden we de zege over de streep trekken.” Nog niet eerder dit seizoen kreeg Dames 1 thuis zoveel tegentreffers te verwerken. “32 is echt te veel. Vooraf gaf ik aan dat een doelpunt meer dan de tegenstander voldoende is. Daar hebben ze zich precies aan gehouden.” Charèll Rouwenhorst behoorde tot de uitblinkers bij ZVBB’21. “Zij speelde aanvallend echt heel sterk.” aldus trainer Groener.

Hieronder de uitslagen van de overige wedstrijden.

Overige uitslagen