Uitslagen week 45

ZVBB’21 – SEW 2: 25-24 (Rust: 13-15)
Op de valreep hebben we zaterdagavond gewonnen van het tweede team van SEW. Tot aan de laatste minuut keken we tegen een achterstand aan, maar in de absolute slotfase namen we alsnog de leiding over. De laatste aanval van onze tegenstander leverde geen treffer meer op. Het zorgde voor een explosie van vreugde bij ons team. Trainer Afton Groener: “Heel erg mooi dat we onszelf op het eind nog belonen met de overwinning. Als je maar genoeg energie blijft geven en geloof blijft houden, dan kun je het geluk afdwingen. Daardoor moesten we creatief zijn en is het heel knap dat we alsnog hebben gewonnen. De felheid en energie ontbrak nog weleens in voorgaande wedstrijden, maar tegen SEW was het weer terug. We hebben dit echt met elkaar als team gedaan.” Maud de Nobel nam de winnende treffer voor haar rekening. Tijdens de wedstrijd haakten twee van onze speelsters geblesseerd af. We wensen hen een goed herstel. Dames 1, gefeliciteerd met deze overwinning.

Overige uitslagen