Uitslagen week 43

ZVBB’21 – HVBS: 23 – 20 (Ruststand: 10 – 7)
Het aantal van zeven tegentreffers in de eerste helft stemde trainer Afton Groener meer dan tevreden, maar onze dames vergaten zichzelf voor rust te belonen met een grotere marge. “We hadden in de eerste helft meer afstand moeten nemen”, aldus Groener. “De dekking stond goed en we waren ook de betere ploeg, maar we lieten aanvallend veel open kansen onbenut.” Na rust liep ons team uit naar 19-13 en leek er geen vuiltje aan de lucht. “In die fase begonnen we slordig te worden en maakten we het onszelf onnodig moeilijk.” Ook de tijdstraffen hielpen niet mee, waardoor HVBS het verschil tot twee punten wist terug te brengen. “Mentaal bleven we rustig. Op bepaalde momenten moeten we nog slimmer met de situatie omgaan, maar we hebben verdiend gewonnen.” Gefeliciteerd, Dames 1!

Overige uitslagen