Uitslagen week 41

VZV 2 – ZVBB’21 30-20 (14-10)
De effectiviteit van de thuisploeg bleek Dames 1 te machtig. Het tweede team van VZV profiteerde dankbaar van de technische fouten en gemiste kansen bij de ploeg van trainer Afton Groener. „Balverlies leverde direct een tegendoelpunt op”, vertelde Groener. Toch hadden de bezoekers halverwege nog alles om voor te spelen. „We kwamen ook goed uit de kleedkamer en brachten het verschil terug tot twee punten.” Vanaf 16-14 verdween de thuisploeg echter langzaam uit zicht. „Het kostte veel kracht om ons telkens terug te vechten in de wedstrijd en we konden de stand op die momenten net niet gelijk trekken. Zij straften de fouten bij ons goed af, waardoor het verschil behoorlijk groot werd.” Vooral vanuit de break-out sloeg VZV genadeloos toe. „Je kunt hier een wedstrijd verliezen, maar zo’n grote uitslag was echt niet nodig geweest.”

Overige uitslagen: